På`n igjen :)

Har vært mega dårlig på å blogge. Men det skal det bli slutt på nå. Vi kan vel kalle det en laaang sommerferie? noe som ikke alltid er like bra. Men nå er det innspurt mot de siste kiloene. Sommeren har fått meg til å gå fra 79kg til 84 :S noe som sitter ganske dypt. men fikk meg også til å snu det hele. Er nå på dag 4 med Nutriltt, Å det er hard!. klarer ikke huske at det var så hardt sist. men det var det helt sikkert. men bare det å ikke ha mat,vanlig mat i munnen er et MEGA savn.

Men jeg er virkelig innstilt på å bli ferdig med dette til sommeren. Målet er nå 69kg.

Men underveis får jeg jo en belønning av strevet. jeg har fått godkjent fullmageplastikk :):):) men jeg må ned til 75kg bmi må være 27! Har ganske masse jeg kunne ha sakt om akkurat det der,men det er jo grunner til at de vil ha det slik da,så tar det til meg å kjemper meg nedover.

Jeg LOVER å legge ut bilde av hvordan kroppen min har reagert på slankingen. Men.. ja det er et STORT men her.... å grunnen til det er at jeg skal ha både før å etterbilder når bildene først skal legges ut. jeg har ikke selvtillit nåkk til å legge ut bilder slik det er nå uten det happy ending. men med en gang oprasjonene er i gang kommer bildene.

Det er jo dessverre ikke bare magen som skal til pers..Et så stort vekt tap på så kort tid har sine bakdele, skal også ha lårplastikk både på innsiden å utsiden,var meningen at armene å måtte gjennomgå. men kan se ut til at det ordner seg av seg selv,å ingenting er jo bedre enn det.

Har å lovd dere å legge ut en del videoer av treningen jeg gjør som hjemmeværende mamma å det skal jeg.Bilder å videoer kommer :)

Håper å ha kvittet meg med de siste 15kg og operert ferdig til sommeren 2011.

Håper dere vil følge siste del av reisen min :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingentingerumulig

ingentingerumulig

25, Kristiansund

Alenemor til 2 prinsesser på 1 og 3år går hjemme med de for tiden da jeg venter på knæoprasjon nr 2. En blogg om et liv som overvektig Et mål å veien dit Dette er min historie..

Kategorier

Arkiv

hits